Върнах се в миналото незабавно. Бях изненадана, за съжаление. Бях

...
Върнах се в миналото незабавно. Бях изненадана, за съжаление. Бях
Коментари Харесай

Момичето, ранено от бомбичка преди 15 г: Бях разочарована, едно и също се повтаря

" Върнах се в предишното неотложно. Бях сюрпризирана, за жалост. Бях разочарована. Едно и също нещо се повтаря непрекъснато. И нищо не може да се направи, това е извънредно. " Така 15-години по-късно Гергана Орлова претърпява случая с ранената полицайка Гергана Зашева, която бе уцелена от бомбичка на мача сред ЦСКА и " Левски " в сряда.

През 2003 година Гергана Орлова е на трибуните на стадион " Българска войска ", с цел да гледа с другари решителната подготовка за влизане в групите на Шампионска лига сред " алените " и " Галатасарай ". В хода на срещата бомбичка, хвърлена от по-горните редове я уцелва в лицето, нанасяйки съществени вреди, поставяйки живота й в заплаха, напомня Би Ти Ви.

" Още не съм възобновена, имайки поради, че бях толкоз време в кома, имах 17 интервенции, към момента ми предстоят. От контузията имам епилепсия, която продължава, имам пареза. Никога не съм си представяла, че ще остана неработоспособен. Никога не съм си представяла, че ежедневно ще съм на медикаменти и в случай че не помни да ги изпия, ще се случи нещо извънредно ", показа Орлова.

За случилото се Гергана вини страната. " Лицето беше наказано условно и беше наказано финансово да даде дадена сума. 15 години страната нищо не направи, с цел да се съблюдава това... Постоянно юристите и частните реализатори го търсят, той непрекъснато бяга. "

" И какво ще направи страната за другата Гергана, която е потърпевша през вчерашния ден? Да не се предава, тъй като това е единственият вид да може да води естествен живот. Тя в никакъв случай няма да не помни този миг ", добави Орлова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР