Varna24.bg Отложиха делото срещу мъжа, който стреля с газов пистолет и

...
Varna24.bg
Отложиха делото срещу мъжа, който стреля с газов пистолет и
Коментари Харесай

Потресаваща история от Пловдив! Съседи: Не е луд! Живее в мазето и носи пистолет!

 Varna24.bg Отложиха делото против мъжа, който стреля с газов револвер и тормози възрастни хора в блока, в който живее, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  47-годишният Евгени Генов не се яви в съда, макар че е постоянно свикан, заради което делото против него бе отсрочено за 18 май т.г.

Вносителите на жалбата против него настояват, че Евгени Генов е стрелял на Нова година с газов револвер по млада жена от блока и се е разправял и обиждал раковоболна стара жена от същия блок. Надупчил с изострен предмет и ръцете на различен мъж, който се опълчил против него.

Съседите му на ул. “ Жеравна “ в кв. " Изгрев ", където живее скандалният мъж, бяха донесли в съда и подписка от всички тях, в която стачкуват против дейностите на Евгени Генов. Според тях той редовно нарушава публичния ред и е рисков. Хората настояват, че краде ток, разправя се с тях и атакува най-вече безпомощните възрастни хора. Тъй като не си е плащал тока, живее в мазето, измежду ужасяваща бедност. С него постоянно е и газовият му револвер. 

На днешното съвещание бе свикан и психиатър, който ще прави експертиза за здравословното положение на мъжа. 

Според съседите, обаче Евгени Генов не е психологично болен, а прави напълно умишлено всичко това, тъй като му доставя наслаждение. Чудят се още по какъв начин по този начин никой не може да го докара в съда, макар че той е получил призовката.

" Действията на Евгени, както се вижда и по фотосите, не са на психологично болен човек, той доста добре премисля всеки един собствен ход за това по какъв начин да навреди на някой, или да разбие някое мазе и да краде ток ", настояват хората.  Това те ще покажат и в съда.

На фотосите се вижда по какъв начин той маха тухли от едни мазета, с цел да може да влезе в други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР