Varna24.bg Димитър Павлов, професионален режисьор и актьор, забавлява малчуганите в морската

...
Varna24.bg
Димитър Павлов, професионален режисьор и актьор, забавлява малчуганите в морската
Коментари Харесай

Актьор от Варна забавлява малчуганите с Щура наука без скука

 Varna24.bg Димитър Павлов, професионален режисьор и артист, забавлява малчуганите в морската столица с новия си сценичен план: " Щура просвета без досада “! Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура ", изясни за  Varna24.bg  актьорът.

" Това е едно научно шоу за деца. Със средствата на изкуството представяме за дребните фенове най-атрактивното и потребното за децата от света на науката. Под формата на игра и  развлечение те ще могат да се срещнат с значими тематики и понятия като четирите стихии, земя, огън, въздух, вода, и разбъркване на веществата от един свят на чудеса, " магии “ и  въпроси до безкрайност ", описа за медията ни Димитър Павлов.

Отговорите, несъмнено, са без формули и комплицирана терминология! Пред детските очи се правят същински научни опити и опити, които  децата  възприемат като атрактивни фокуси или същински магии! А най- занимателното е, че децата са освен фенове, само че и действителни участници в представлението. Някои от опитите те ще могат да покажат и у дома, употребявайки изцяло безвредни артикули от кухнята на мама.

Всички опити и опити са съобразени с възрастта на деца от 3 до 6 година и са  безусловно безвредни.

" За по-лесното им разбиране свързваме това, което се демонстрира с нещо към този момент познато на децата – житейска обстановка, значима поука, воин или епизод от известна приказка. Защото нашата цел е не да " сътворяваме “ нови химици и физици, а да помогнем в общите старания на родители и педагози детството им да премине по-интересно, по-забавно и оптимално познавателно, да събудим  у тях ученолюбивост, интерес към към учението, новото и непознатото ", добави Димитър Павлов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР