Varna24.bg.В района са се образували големи задръствания, които стигат чак

...
Varna24.bg.В района са се образували големи задръствания, които стигат чак
Коментари Харесай

Затвориха едното платно за движение по ул. Ян Палах

Varna24.bg .
В региона са се образували огромни тапи, които стигат чак до бул. "Цар Освободител ". 
Преди време от Община Варна обясниха, че във връзка със пускане на строителните действия по обект: "Изграждане на бул. "Левски " в сектора от ул. "Подвис " до ул. "Девня ", се вкарва краткотрайна организация за сигурност на придвижването в два сектора по ул. "Ян Палах ":

За първия сектор - от кръстовището с ул. "Подвис " до преди ул. "Зюмбюл " - организацията ще протече в два стадия. При първия лентите за придвижване в двете направления по булеварда ще останат съвсем без смяна от съществуващото състояние - две ленти в посока ул. "Прилеп " и една лента в посока "Златни пясъци ". Движението към ул. "Брегалница " ще е затворено, заради нуждата от прокопавания за ВиК връзки. През този стадий ще се построява и новото платно - дясно, оповестиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".

При втория стадий придвижването ще се трансферира в построеното ново платно на булеварда, като разминаването ще е в по една лента в посока. Участъкът е с дължина от 300м., след което ще се влива в съществуващото пътно платно. Подходът към ул. "Брегалница " ще бъде пресечен до привършване на работите в сектора.

Маршрутите, както и спирките на градския превоз, остават непроменени за времето на строително-монтажните работи в този сектор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР