Varna24.bg Тук се гаврят с труда ни. Ние сме унижени

...
Varna24.bg Тук се гаврят с труда ни. Ние сме унижени
Коментари Харесай

Медсестри от Варна: Гаврят се с труда ни, унижени и невидими сме!

Varna24.bg " Тук се гаврят с труда ни. Ние сме унижени и омерзени. Уморени сме. Невидими сме. Чашата преля! Искаме почтено възнаграждение за труда си. За да не бягаме зад граница, където да търсим прехранване. И ние имаме деца и близки, за които да се грижим. Нашата професия е милосърдна, желаеме поддръжка и съответно възнаграждение. Нарекоха ни едни дами от улицата... Ако ни няма обаче нас, медицинските сестри и лаборанти не знам какво ще вършат пациентите ". Това бяха част от споделените отзиви по време на митинга на медицинските сестри през днешния ден във Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Десетки здравни служащи се събраха до постройката на Община Варна в поддръжка на националният митинг на медицинските експерти по здравни грижи. Протестът бе подсилен от пациенти и жители. 

Както към този момент съобщихме хората в бели престилки упорстват и за връщане на медицинските стандарти, смяна в категорията труд и без търговски сдружения в опазването на здравето.

Колко получават медицинските сестри във Варна в здравните и детските заведения, какви са паниките и настояванията им, вижте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР