Varna24.bg сподели за неприятните си преживявания в празничните дни, когато

...
Varna24.bg сподели за неприятните си преживявания в празничните дни, когато
Коментари Харесай

Калпава играчка скапа настроението на варненец и детето му

Varna24.bg показа за неприятните си прекарвания в празничните дни, когато "Дядо Коледа " "доставил " на синчето му мечтаната играчка, за която малчуганът усърдно писал писмо до белобрадия дъртак седмици по-рано.
"Като всяко дете и моето написа писмо на Дядо Коледа и си пожела играчка, като уточни тъкмо от къде желае да я донесе белобрадия дъртак. Влязохме в ролята на белобрадия дъртак и от най-големия магазин за детски играчки във "Владиславово " открихме мечтания робот-трансформърс, с цел да зарадваме детето. 
Огорчението, за следващ път, пристигна, когато малчуганът стартира да се бори с подаръка, с цел да го трансформира. Оказа се, че частите не пасват и синът ми, който е на 6, стартира да плаче, че не съумява. 
Заех се да оказвам помощ, поставих неимоверни старания да трансформира робота в камион, както беше посочено на картинката от опаковката, само че уви. Загубих близо час в борба с паянтовото произведение на китайската промишленост. Не ми е за 20 лв., които отидоха напразно, а за разочарованието на детето, което не спря да плаче, тъй като в напъните да оправя нещата естествено играчката се счупи. И съгласно мен точно това е задачата, с цел да отидеш и купиш нова. 
Това не е първият ни сходен случай. Независимо какъв брой пари даваме за следващата играчка, тя в никакъв случай не е качествена. Споделям това, с цел да привлека вниманието на контролните органи да се поразработят малко и открият какво се внася и продава у нас. 
Предполагам, че няма да съм единствения, стигнал до това умозаключение. Като се има поради, че в дните преди Коледа във въпросния магазин не можеше да се мине от родители, които пазариха като за последно купища сходни играчки, които с изключение на некачествени евентуално са и рискови. " 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР