Varna24.bg Реши се проблемът на 54 българи, сред които и

...
Varna24.bg Реши се проблемът на 54 българи, сред които и
Коментари Харесай

Реши се проблемът на българите от авариралия автобус на път за Виена

Varna24.bg Реши се казусът на 54 българи, измежду които и варненци, тръгнали от София за Виена с рейс, който излезе от строя към 3.30 часа тази заран, научи Varna24.bg .

Хората показаха признателност към медията ни за навременно дадената публичност. Те са потърсили подпомагане и от посланика на България в Унгария и след неговата интервенция малко след 10 часа тази заран компанията транспортьор Ер Кона е осигурила нов рейс, в който са били качени всички пътуващи за Виена. 

Припомняме, че 54 индивида стояха с часове като заложници на турски паркинг без да имат информация по кое време и по какъв начин ще бъдат превозени. Сред тях има пет деца и бременна жена, която се е почувствала зле от отрицателните страсти. 

Читателка на  Varna24.bg , пътуваща в рейса показа, че от самото начало водачите на авариралото возило са били извънредно общителни и загрижени за пасажерите си, като са съумели да им обезпечат и закуска. 

Очаква се до към 14 часа пътуващите да стигнат до Виена, където по разписание трябваше да дойдат в 6.30 часа тази заран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР