Varna24.bg. Подсъдим за причиненото транспортно произшествие е Иван Д. Днес

...
Varna24.bg. Подсъдим за причиненото транспортно произшествие е Иван Д. Днес
Коментари Харесай

Джигитът без книжка, който уби момче в Игнатиево, се изправя пред съда

Varna24.bg .

Подсъдим за породеното транспортно произшествие е Иван Д. Днес се очаква  защитага му да поискала делото да се гледа по реда на съкратеното правосъдно разследване, оповестиха от ВОС. 

Припомняме, че случаят стана на 5 юли 2018г. след среднощ на ул. " Георги Петлешев " в Игнатиево. Водачът на " Рено лагуна “ Иван Д. се движел в посока ул. " Слави Дойчев “, когато блъснал преминаващото момче. Иван не спрял на местопроизшествието, като траял да се движи известно време с потърпевшия върху автомобила. Непосредствено след осъществяване на закононарушението мъжът изоставил ръководената от него кола и се укрил. Десет дни по-късно се предал самичък на органите на реда. 

Пострадалото момче било настанено с заплаха за живота в болничното заведение " Св. Анна “ във Варна с голям брой фрактури на крака и луксация на двете рамена. В разследване на контузиите, на 16 юли детето умряло в болничното заведение. 

Справката за съдимост на обвинения демонстрира, че той има 11 влезнали в действие присъди, от които 4 присъди са за ръководство МПС след приложимост на алкохол и 1 присъда за ръководство на автомобил при липса на дееспособност. 

Видно от справката на Пътна полиция 42-годишния мъж е недееспособен лидер на МПС – в никакъв случай  не му е било издавано удостоверение за ръководене на автомобил и има 19 влезнали в действие наказателни постановления за  нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. Голяма част от тях още веднъж са за ръководство на автомобил при липса на дееспособност, отвод да бъде пробван с техническо средство за определяне приложимост на алкохол, разстройване на полицейска инспекция, като не стопира на стоп-палка и доста други.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР