Varna24.bg Плажът в комплекс Златни пясъци отесня за туристи, които

...
Varna24.bg Плажът в комплекс Златни пясъци отесня за туристи, които
Коментари Харесай

Българи и чужденци пропищяха от голяма нередност на Златни пясъци

Varna24.bg Плажът в комплекс " Златни пясъци " отесня за туристи, които не желаят да заплатят за чадър и шезлонг даже и на дребното места по линията, обявени като свободна зона, оплакаха се пострадали за Varna24.bg .

" Навсякъде по плажната линия са сложени шезлонги и чадъри, даже до самото море. Пред очите ни изгониха чужденец, който искаше да приседне до морето просто, с цел да погледа хоризонта. Момчето, което събираше таксите се развика, че комунизма в България от дълго време бил отминал и го изгони, тъй като индивида изясни, че няма да се пече, а желае единствено да отдъхне. Работещите по плажа нямат почит нито от българи, нито от чужденци, рекетират наред. Не можеш да си сложиш персонален чадър или да опънеш хавлията си, където искаш, даже да е свободна зона.

Изключително груби са и гонят хората. Да не приказваме, че плажът е извънредно замърсен и занемарен, навсякъде е осеяно с фасове. Да речем, че виновност по тази причина имат и плажуващите, които не съблюдават обикновени условия да си събират угарките и да си изхвърлят боклука в кошчетата. Но тези плажове имат концесионери и тяхно обвързване е да почистват.

Големите хотели са си поделили плажа и са сложили на всички места шезлонги и чадъри, гратис е единствено за почиващите в съответните хотели. Знаем, че комунизма е минало, само че правото на всеки да употребява държавна благосъстоятелност, какъвто е плажът, към момента е законно в България ", разяснява читателка на   Varna24.bg .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР