Varna24.bg Морето безспорно е целогодишната атракция на Варна, която привлича

...
Varna24.bg Морето безспорно е целогодишната атракция на Варна, която привлича
Коментари Харесай

Морето е целогодишната атракция на Варна, още има събиращи тен край брега

 Varna24.bg Морето несъмнено е целогодишната атракция на Варна, която притегля като магнит както жадните за загар и слънчеви лъчи варненци и посетители на града през лятото, по този начин и сантиментално настроените хора за релакс и разходка по крайбрежната линия във всеки различен сезон.

Все още лятото обаче не си е отишло от морската столица, откри репортерска инспекция на Varna24.bg .

Много хора не пропуснаха да се възползват от прелестното октомврийско слънце и се отдадоха на плажуване по варненския плаж. Най-ревностните фенове на морето не пропуснаха и да поплуват, поради обстоятелството, че вълните към момента са топли и гостоприемни.

Голяма част от летните заведения по Крайбрежната алея към този момент са прибрали инвентара си под ключ, само че не липсват и такива, които целогодишно оферират обслужване на клиентите край морето. 

Въпреки края на сезона не стихва и търсенето на фрагменти по Крайбрежната алея. Все още има огромни разгласи, че се набира личен състав за целогодишно работещо заведение по алеята. 

Ето и прогнозата на синоптиците за Варна през днешния ден за тези, които решат да се причислят към плажуващите:

Днес ще доминира слънчево време. Вятърът ще е сдържан от юг-югоизток, само че по южното Черноморие следобяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури навътре в региона ще са сред 28 и 33 градуса, а по крайбрежието от 23 до 28. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода 21-23 градуса. За Варна оптималната температура към 26 градуса.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР