Varna24.bg , често карат пътниците да се усмихнат. Нова, забавна табела,

...
Varna24.bg
, често карат пътниците да се усмихнат. Нова, забавна табела,
Коментари Харесай

Нова забавна табела се появи във варненски автобус

 Varna24.bg, постоянно карат пасажерите да се ухилен. Нова, занимателна табела, се появи в рейс по линия 118 във Варна, видя кореспондент на Varna24.bg .

Този път надписът не указва къде е мястото за нашето " пиленце, гълъбче " и така нататък, тъй като тези места от много време са заградени със сигнални ленти поради пандемията и при новите условия особено място за малчуганите няма в градския превоз.

Новата настояща тематика обаче не е ковид, а за пасажерите. Неведнъж ядосани жители желаят подпомагане от водачите в рейсовете, с цел да се оправят, в случай че машината не приема пари или не пуска билет.

Точно по този мотив в горепосоченият рейс е поставена табела, която гласи: " Внимание! При неуредици, проблеми, кахъри, ядове с машината за билети, не занимавайте водача! ".

Впечатление обаче направи освен табелата в рейса, само че и държанието на лидера, който несъмнено не желаеше да бъде обезпокояван, до момента в който слушаше в унес музика, прославяща Бог и делата му. В това, несъмнено, няма нищо неприятно, стига музикалното " оформление " да не се натрапва на пасажерите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР