Варна се включва в инициативата Зимно предизвикателство, която ще се

...
Варна се включва в инициативата Зимно предизвикателство, която ще се
Коментари Харесай

Варна се включва в инициативата „Зимно предизвикателство“ 2019

Варна се включва в самодейността " Зимно предизвикателство ", която ще се организира на 21 и 22 февруари /четвъртък и петък/, от 13.15 часа на Ледената пързалка в общинския спортно развлекателен комплекс „ Младост ”. В дните на събитието ще има демонстрации на състезатели по фигурно пързаляне. Отправена е покана към шефовете на учебните заведения да излъчат представителна група до 20 възпитаници, възрастова група II-VII клас, които да се срещнат със зимните спортове. Предвидено е и гратис прилагане на оборудването, с обезпечени кънки, до 15.45 часа.

Проявата е без спортен темперамент, задачата е да се разпространява здравословния метод на живот посредством упражняване на зимни спортове. Организатори са дирекция „ Спорт ” към Община Варна, със съдействието на Оперативна програма „ Спорт – Варна ”, Семеен кодекс „ Ледени спортове ”, Семеен кодекс „ Одесос “, по самодейност на Българската асоциация „ Спорт за всички ”.

Проявата " Зимно предизвикателство " се организира годишно от 1994 година през месеците февруари и март, като се осъществя във от ден на ден градове и курорти в страната, като включва разнообразни типове зимни съревнования с атрактивни и привлекателни конкурсни детайли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР