Варна отбеляза 124 години от кончината на Капитан Петко войвода.

...
Варна отбеляза 124 години от кончината на Капитан Петко войвода.
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 7 февруари

Варна означи 124 години от кончината на Капитан Петко челник. Представителният духов оркестър и почетен часовой от Военноморските сили се включиха с боен обред за отдаване на респект и поднасяне на венци и цветя на гроба на именития българин.

Задържан е мъжът, който нощес атакува водач на рейс във Варна, научи Moreto.net

Чували ли сте за Quality Assurance (Софтуерно тестване)? Ако софтуерният свят и измененията в него ви интригуват, то най-вероятно сте. Това е една от най-младите, само че и най-търсени специалности в IT бранша през днешния ден. Но за какво толкоз бързо QA набра известност и значение и като специалност, и като част от триумфа на ИТ бранша? Е, в този момент ще разберете!

Няма смяна в размера на данъците спрямо предходната година

Специализираната болница по очни заболявания за интензивно лекуване (СБОБАЛ) във Варна, а и както варненци я назовават - Очната болница, става университетска болница. Това решение одобри през днешния ден Министерският съвет.

Индустриални общини за поредна година са водачи по заплати в страната. Това демонстрират данните от разбор на Института за пазарна стопанска система (ИПИ), оповестен през днешния ден.

20-ото подред издание на Европейския музикален фестивал Варна ще оцвети музикалната пролет на морската столица с поредност от концерти - събития, почтено защитаващи профила на фестивала да държи елитно ниво на стратегия и реализатори от европейска класа.

Над 1.5 млн. лв. желае Театрално-музикалния продуцентски център (ТМПЦ) от Община Варна за ремонт на входа и входното предверие на филиала на театъра. Това стана ясно на съвещание на комисията по просвета към локалния парламент, съобщи кореспондент на Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР