Варна. Кирил Добрев беше гост на официалното честване на 126-годишнината

...
Варна. Кирил Добрев беше гост на официалното честване на 126-годишнината
Коментари Харесай

Кирил Добрев във Варна: БСП е кауза и отговорност

Варна. Кирил Добрев беше посетител на формалното честване на 126-годишнината от основаването на партията, което беше проведено от Градския съвет на левицата във Варна, оповестиха от пресцентъра на партията. „ Ако би трябвало да опиша Българска социалистическа партия с две думи, тя за мен е идея и отговорност. През всичките тези години ние устояхме и на ругатни, и на нападки. Ние сме единствената партия, която носи отговорност, както за предизборните обещания, по този начин и за следизборните си дейности ”, съобщи заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев по време на честването.
„ Никой няма право да слага своите персонални ползи и упоритости над партийните. Винаги съм се чудил, каква е тази пристрастеност в кавички, с която се самоизяждаме и самоубиваме. Сякаш не разбираме, че можем да побеждаваме единствено когато сме мощни ”, акцентира заместник-председателят на Българска социалистическа партия.
Кирил Добрев съобщи, че борбата за взаимност, за едно по-справедливо общество, за грижа и еднакъв късмет е нишката, която не се къса и свързва всички социалисти през годините. „ Тя сплотява разнообразни генерации, с разнообразни визии, даже с друг обществен статус и специалност ”, сподели още Добрев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР