Варна. Европейските студенти демократи имат огромна роля в ЕНП. Историята

...
Варна. Европейските студенти демократи имат огромна роля в ЕНП. Историята
Коментари Харесай

Пауло Ранжел, зам.-председател на ЕНП: Много членове на Европейските студенти-демократи се утвърждават като национални политици

Варна. Европейските студенти демократи имат голяма роля в ЕНП. Историята демонстрира, че доста от членовете на организацията след това се утвърждават като национални политици. Това разяснява пред публицисти във Варна зам.-председателят на ЕНП и зам.-председател на групата в Европейския парламент Пауло Ранжел, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Той е специфичен посетител на конгреса на EDS, който се организира в морската ни столица.
Заедно с делегатите, които са представители на над 30 организации, зам.-председателят на ЕНП дискутира опциите, които се откриват пред младежите за основаването на повече работни места и образование зад граница. Освен вероятностите за възстановяване и възобновяване на стратегия Еразъм, стартирала преди 30 години, Пауло Ранжел открои измежду обсъжданите въпроси и самодейността Интер Рей. Тя има за цел да предложи безвъзмездни билети за трен на всеки навършил 18 години, с цел да обиколи Европа.
Запитан за основните тематики в дневния ред на Екологичен потенциал през есента, зам.-председателят на ЕНП открои Брекзит и въпроса за броя на евродепутатите от средноголемите страни след излизането на Англия от Европейски Съюз. Според Пауло Ранжел единната позицията на държавите-членки е значима за решаването на проблемите, произлизащи от Брекзит, в това число и за административната промяна в европейските институции.
Зам.-председателят на ЕНП беше посрещнат във Варна от ръководителя на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев и най-младия евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, които също вземат участие във форума. Конгресът събра повече от 100 делегати от близо 30 страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР