Варна е шампион и вицешампион на завършилия Държавен отборен шампионат

...
Варна е шампион и вицешампион на завършилия Държавен отборен шампионат
Коментари Харесай

Шампионската титла на България по бадминтон отново е във Варна

Варна е първенец и вицешампион на приключилия Държавен екипен шампионат по бадминтон за 17-годишни. Състезанието се организира на 9 корта в Многофункционална спортна зала 1ЕГ/Варна.

След изненадваща загуба от НСА-София с 3:2 в първия ден, юношите на Семеен кодекс Ракетлон-Варна съумяха още веднъж да се върнат в битката за купата и в последните две най-трудни срещи отстраниха тимовете на Хасково с 3:2 и Стара Загора с 4:1.

Това е трета национална купа (2019/2021/2023) за тима в състав: Стилиян Стоименов, Владимир Щерев, Мартин Стратиев, Валери Боевски, Цветомир Дрянов.

Не малшанс, а тъкмо една точка не доближи на девойките с цел да повторят супер триумфа от 2021 (двата тима юноши и девойки станаха първенци на България в една календарна година)! След като в директните дуели не съумя да се излъчи победител, в крайното класиране тимът на Хасково с 1028т стана отличник, вицешампион – Семеен кодекс Ракетлон с 1027т, на трето място се класираха девойките на Русе с 965т.

Отбор девойки на Семеен кодекс Ракетлон: Рея Кирчева | Диляна Ангелова | Габриела Джолева | Десислава Анастасова | Александра Стратиевa
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР