Варна е родният ми град, който много обичам. Това е

...
Варна е родният ми град, който много обичам. Това е
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Варна има огромен потенциал

Варна е родният ми град, който доста обичам. Това е връзка за цялостен живот. Пътувал съм съвсем из целия свят, само че постоянно се връщам тук. Това споделя водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки в особено издание на вестник „ 24 часа “ във връзка днешния празник на Варна.
Марешки признава, че е основал ВОЛЯ, тъй като борбата с картела и грабителите на народа не може да се води от един човек. „ На ред са институциите. Смятам, че наличието в Народното събрание на такива като нас – неопетнени от неуспехите на прехода, незабъркани в корупционни и лобистки схеми, e алена лампа, предизвестие за статуквото. Хората виждат, че може да има и различен тип политици – нещо, което към този момент май бяха не запомнили -почтени, експерти, с грижа за народа преди всичко “, споделя Марешки.
Той прецизира, че от началото на юли ВОЛЯ е в акция и към този момент е събрала поддръжката на повече от 150 000 българи за една извънредно значима антикризисна мярка: безвъзмездни медикаменти за пенсионерите над 65-годишна възраст, безвъзмездни медикаменти за деца и възпитаници до пети клас, както и понижение с 50% на медикаментите за възпитаници от пети до осми клас.
„ Дано не минат месеци, до момента в който останалите партии я осъзнаят, както постоянно става с потребни за българите хрумвания, които им даваме. Стигат до нашето, само че доста постепенно. Така стана с държавните бензиностанции. Говоря за тях от четири години! “, споделя още Марешки.
В отговор на въпрос за какво със лични средства преди време ремонтира улиците на Варна, той посочи че вследствие на самодейността са били запълнени над 150 дупки в морската столица. Факт е, че до момента в България не е имало различен политик, който с персонални средства да е провел сходна акция. „ Докато в Народното събрание имаше празни диспути, които не водеха до нищо действително за българите, ние взехме решение да създадем нещо потребно. Показахме, че не е нито комплицирано, нито скъпо. Варненци не заслужават да живеят в подобен разрушен и неприятно ръководен град. Варна има голям капацитет да е най-красивият и най-развитият град в България! Същото е належащо и за положителното ръководство на държавата- почтени политици, които знаят какво вършат и мислят за стандарта на живот на хората. Не познавам варненец, който да е удовлетворен от положението на града. Трябва доста повече да пожелаваме от тези, които стоят в общината и носят отговорността “, добавя Марешки. Той приканва всички българи да мислят кого избират и кого овластяват да управлява страната, градовете им, живота им! „ Няма по какъв начин да вкарват в Народното събрание едни и същи години наред и да чакат друг резултат. Нека дойдат във ВОЛЯ и дружно да преобразим и Варна, и България “, декларира още водачът на ВОЛЯ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР