Варна Денс Театър ще представи новия си танцов спектакъл, В

...
Варна Денс Театър ще представи новия си танцов спектакъл, В
Коментари Харесай

Днес е премиерата на новия танцов спектакъл на Варна денс театър

" Варна Денс Театър " ще показа новия си танцов театър, " В очакване ", който посредством танц споделя няколко празнични истории. Постановката ще бъде от 19 часа, на сцената на Операта, припомня Moreto.net.

В синхрон с подготовката за Коледа и Нова година, “В очакване ” демонстрира по занимателен метод дребните неща, които нормално се случват около празниците. Тези, които всеки чака с неспокойствие, и непредвидените. Малките и огромните, приятните и дразнещите, значимите, незначителните – тези, с които всеки от нас се сблъсква.

Хореографката на спектакъла - Надя Димокова, загатва какво ще забележим на сцената: " Фокусираме се върху положителната страна на живота и утвърждаваме позитивното. Е, ще има и дребни драми, само че те бързо ще бъдат позволени. Важно място в спектакъла отделяме на възприятието за комизъм и харизмата. Ще ги усетите в придвижванията на ръцете, лицето, цялото тяло. Радостното въодушевление, нетърпението, броенето на дните до празника са незабравими страсти, които човек изживява в детството си, само че носи със себе си цялостен живот. За всичко това споделя нашият театър. " /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР