Вариантът Неймар да напусне Пари Сен Жермен все още е

...
Вариантът Неймар да напусне Пари Сен Жермен все още е
Коментари Харесай

ПСЖ се умори да чака, кандидатите за Неймар трябва да побързат

Вариантът Неймар да напусне Пари Сен Жермен към момента е настоящ. ESPN опровергава по-ранните изказвания от деня, че френският гранд е получил оферта за бразилеца от Реал Мадрид. Ювентус също се интересува от нападателя, само че не е отправял съответно предложение. В същото време не е загадка, че самият футболист желае да се върне в Барселона, а и каталунците вършат опити да го привлекат.

Ръководните фактори в ПСЖ са разискали обстановката и считат да преустановят диалозите с всички претенденти за подписа на Неймар, въпреки че до края на трансферния прозорец остават единствено 12 дни. Спортният шеф Леонардо към този момент отхвърли две предложения на Барса - едната за 80 млн. евро плюс Филипе Коутиньо и Иван Ракитич, а другата - наем с алтернатива за закупуване против 190 млн. евро.

От ПСЖ не са уверени, че Барселона може да откри нужната сума, с цел да купи 27-годишния бразилец. Каталунците обаче не считат да се отхвърлят и в идващите дни ще излязат с ново предложение.

В момента президентът на “блаугранас” Джосеп Бартомеу е в отпуск, само че деликатно следи обстановката. Негово е най-голямото предпочитание звездата да облече още веднъж екипа на отбора и непрекъснато държи връзка с хората от обкръжението му. Лига 1 2 кръг, неделя 18 август  Рен 2:1краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР