Вариантът N Line е спортната оферта към най-малкия предлаган модел на

...
Вариантът N Line е спортната оферта към
най-малкия предлаган модел на
Коментари Харесай

Hyundai i10 N Line - най-достъпният модел от спортната линия на Hyundai - видео

Вариантът N Line е спортната оферта към най-малкия предлаган модел на Hyundai - i10 от трето потомство и то с извънреден пакет за характера на модела. Произвежда се в завода на Hyundai Assan Otomotiv Sanayi в Измит, Турция. Той ще стартира да доближава до шоурумите през юли.

Предният завършек на Hyundai i10 N Line е диференциран от общоприетото изпълнение с неповторима решетка от единични елементи, включваща лого N Line и червени акценти, три-бар LED дневни светлини, хоризонтални странични отвори за въздух с решетка с пчелна пита и по-мускулеста ризница с червен спойлер.

Hyundai i10 N Line има по-големи 16-цолови алуминиеви джанти с червен акцент пръстен и алено оцветено i10 лого на X-образния C-стълб. Отзад има червен акцент върху изкуствения дифузор и изпускателния отвор с два върха допълват картината.



Интериорът на Hyundai i10 N Line в звук със спортната тематика предлага железни педали, дюзи за вентилация на въздуха с червени ръбове, неповторим лост за превключване на предавките с лого N и волан с перфорирано кожено покритие с червен противоположен шев и N лого.

Под капака е 1.0-литровият турбо T-GDi трицилиндров бензинов мотор, свързан с 5-степенна ръчна трансмисия. Този двигател създава 100 к.с. максимална мощност при 4500/ мин и 172 Нм максимален въртящ миг при 1500/ мин. Евровариантът на световния модел може да бъде петместен или четириместен, като за пазара в Индия, да вземем за пример се предлага само като петместен.

Hyundai предлага i10 N Line в цветовете Phantom Black, елегантен сребрист, наследник, алено змей и полярния бял цвят. Всички, с изключение на Polar White, костват 560 EUR в допълнение. Клиентите, които избират някой от опционалните цветове, също могат да посочат покрива на автомобила в черно или алено за двуцветна цветова скица, на цена 450 EUR.

Що се отнася до характерности като фаровете LED DRL, светлините за мъгла, затъмнените задни стъкла, LED задните светлини, автоматизираното ръководство на климатика и безжичното зарядно за телефон то те са общоприети. 8-инчовата сензорна инфотейнмънт система с навигация, камерата за заден ход, разпознаване на пътни знаци и телематична система Bluelink за свързани автомобилни услуги могат да бъдат включени в спомагателен пакет, който струва 1 250 EUR.

При всички варианти Hyundai i10 N Line коства 19 800 евро,
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР