Върховният лидер на Иран Аятоллах Али Хаменей призова за наказване

...
Върховният лидер на Иран Аятоллах Али Хаменей призова за наказване
Коментари Харесай

Върховният лидер на Иран призова за наказание на убийците на ядрения учен

Върховният водач на Иран Аятоллах Али Хаменей прикани за " наказване " на тези, които стоят зад, като добави, че работата му би трябвало да бъде продължена.
Той прикани за " следствие на това закононарушение и несъмнено наказване на причинителите и виновните лица, както и за продължение на научните и механически старания на този страдалец във всички области, в които е работил ".
Хаменей назова Мохсен Фахризаде " влиятелен академик в региона на нуклеарната физика и защитата " и съобщи, че е " погубен от ръцете на незаконни и жестоки наемници ".
 Какво значи за Съединени американски щати и Израел убийството на водача на иранската нуклеарна стратегия? (ВИДЕО) Какво значи за Съединени американски щати и Израел убийството на водача на иранската нуклеарна стратегия? (ВИДЕО)
На 27 ноември следобяд въоръжени мъже нападнаха видния ирански нуклеарен физик Мохсен Фахризаде. По време на конфликта сред неговата работа...
" Този непостижим академик даде своя безценен и скъп живот на Бог заради огромните и трайни научни старания и огромната премия за страдалчество е неговата божествена премия ", добави духовният водач.
Президентът на Иран Хасан Рухани по-рано упрекна иранския зложелател Израел, че работи като " наемник " на Съединени американски щати и се стреми да сътвори безпорядък, като е направил убийството.
" Иранската нация е прекомерно интелигентна, с цел да се остави да попадне в клопката на конспирацията, заложена от ционистите. Те мислят да основат безпорядък, само че би трябвало да знаят, че няма да съумеят ", сподели Рухани в телевизионно послание
Той се зарече, че Иран няма да " остави това закононарушение без отговор " и ще отмъсти " навреме ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР