Върховният банков надзорен орган в еврозоната предупреди, че кредиторите няма

...
Върховният банков надзорен орган в еврозоната предупреди, че кредиторите няма
Коментари Харесай

Кредиторите в еврозоната трябва да се подготвят за „неочаквани“ рискове, казва висшият надзорен орган

Върховният банков контролен орган в еврозоната предизвести, че кредиторите „ няма да бъдат ваксинирани “ против последствията от геополитическите разтърсвания, изменението на климата и други структурни промени, които биха могли да изядат в последните им високи облаги.

В първата си тирада като ръководител на надзорното звено на Европейската централна банка Клаудия Бух означи преобладаващия климат на „ висока неустановеност “ и цитира редица опасения от пълномащабното навлизане на Русия в Украйна и по-високата инфлация до изменението на климата.

„ Европейските банки устояха на последните стихии посредством както на личната си резистентност, по този начин и на забележителната фискална и парична поддръжка, която смекчи въздействието на последните разтърсвания “, сподели някогашният заместник-ръководител на централната банка на Германия.

„ Въпреки това, в по-дългосрочен проект, банките няма да бъдат ваксинирани против опасности и непредвидени събития “, добави Бух, до момента в който описваше в детайли проектите си за епоха на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР