Върховният административен съд се е произнесъл по една от жалбите

...
Върховният административен съд се е произнесъл по една от жалбите
Коментари Харесай

Върховният съд забрани колите в Морската градина

Върховният административен съд се е произнесъл по една от жалбите против възбраната на коли в местността Салтанат в Морската градина във Варна, която беше почетена на първа инстанция. Върховните магистрати позволяват предварителното осъществяване на обновения Генералния проект за организация на придвижването, който лимитира достъпа на коли в парка, заяви кметът Иван Портних.
Срещу проекта има подадени още няколко тъжби, които бяха почетени от Административния съд във Варна и следва да бъдат прегледани и от Върховен административен съд.

Портних анонсира, че се работи по планове за разширение на Крайбрежната алея до местността Евксиноград, както и по свързването на Аспаруховия парк с нос Галата. Това ще сътвори нови плажове и ще укрепи брега, добави кметът.

След края на летния сезон ще бъде ремонтиран регионът към жп гарата. Строителните действия ще обхваната площада, подлеза и улица „ Девня “. На територията на болница „ Св. Анна “ ще бъде построен паркинг за 600 коли, който ще бъде на няколко равнища, добави още кметът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР