Върховният административен съд разпореди бизнесменът Цветомир Найденов да бъде изваден

...
Върховният административен съд разпореди бизнесменът Цветомир Найденов да бъде изваден
Коментари Харесай

Съдът извади Цветомир Найденов от разширения списък по "Магнитски"

Върховният административен съд разпореди предприемачът Цветомир Найденов да бъде изваден от така наречен уголемен български лист „ Магнитски “. Определението е дефинитивно.

Дни откакто шестима българи, измежду които Васил Божков и Делян Пеевски, бяха глобени по световния закон " Магнитски ", държавното управление направи лист с лица и компании, свързани с тях. Цветомир Найденов, брат му Боян и татко им Стефан се оказаха в този лист, защото са били съдружници с хазартния необут.

Тримата желаеха да бъдат извадени, защото близо 2 години по-рано са прекратили всякаква бизнес връзки с намиращия се в Дубай Божков и са главните очевидци по следствията, които се водят против него у нас, напомня БНР.

Въз основа на предоставените му документи и след информация в Търговския указател, тричленен състав на Върховния администривен съд през днешния ден е установил неналичието на съгласуваност и е постановил Цветомир Найденов да бъде за изключен от листата, поддържан на интернет страниците на Министерство на финансите и на Национална организация за приходите.

Определението е дефинитивно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР