Върховните съдии потвърждават решението на Административен съд – София град

...
Върховните съдии потвърждават решението на Административен съд – София град
Коментари Харесай

ВАС потвърди конфликта на интереси за кметицата на район ”Красно село”

Върховните съдии удостоверяват решението на Административен съд – София град и отхвърлят жалбите на Станиславова като неоснователни.

 

Посочват, че в хода на делото тя се е възползвала от правото си на отбрана посредством „ многочислени молби с повтарящи се претенции (18 бр. молби, импортирани до последното по делото съвещание и 7 бр. след оповестяване на делото за решаване) – за назначение на правна помощ, за отсрочване на делото, за корекция и допълнение на протоколи, за прекъсване на правосъдното произвеждане и за отказ ".

 

Изцяло са доказани констатациите на КПКОНПИ, чието произвеждане по определяне на спора на ползи е почнало по сигнал. Събрани са доказателства, че на 15.05.2020 година на електронната страница на регион „ Красно село " е оповестено известие за пускане на акция за набиране на сътрудници по план „ Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 3 " по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси " 2014-2020 година Столичният регион е бенефициент по програмата и като подобен следва да получи безплатна помощ в оптимален размер до 365 700 лева

" Понеже ние пуснахме писмо до МФ и до МТС, които са водещи в тези планове, получихме одобрителен отговор на нашата теза, с което да реализираме смяна на решението на СОС, с което се включват и останалите региони. От там стартира и офанзивата против мен. С този скърпен сигнал, манипулиран от господин Георги Георгиев. Сезирала съм госпожа Фандъкова за инспекция, само че инспекция не ми е известно да е направена до този миг ", сподели Росина Станиславова, кмет на регион " Красно село ":

 

" Нашият регион най-сетне ще види бял ден, тъй като от началото на ръководството на нашата към този момент някогашна кметица, регионът ни затъна извънредно доста във връзка с тротоари и улици ", сподели Цанко Донков.

 

" В този регион през последните 4 години нищо не се случва. Всички неща са цялостен разгром, не се обръща никакво внимание на жителите и ръководството на обществената инфраструктура е под всякаква рецензия ", сподели Атанас Баджиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР