Върховна тори каза, че допълнителната бюрокрация и разходите за бизнеса

...
Върховна тори каза, че допълнителната бюрокрация и разходите за бизнеса
Коментари Харесай

Тори Андреа Лийдсъм отхвърля опасенията за увеличените разходи за храна като „цената, която плащате“ за Брекзит

Върховна тори сподели, че спомагателната администрация и разноските за бизнеса са „ цената “, която Обединеното кралство би трябвало да заплати, с цел да бъде още веднъж „ суверенна страна “ “ след Брекзит.

Бившият кандидат за водачество дама Андреа Лийдсъм сподели, че бизнесът ще би трябвало да се „ приспособява “ след влизането в действие на новите инспекции на вноса на храни, питиета и селскостопански артикули. Това идва откакто нови изследвания сочат, че седем от 10 британци считат, че Brexit е имал негативен резултат върху стопанската система.

Правителството пресмята, че новите чекове ще костват на бизнеса спомагателни £330 милиона годишно и ще усилят инфлацията на храните с 0,2% над три години. Шефовете на промишлеността също предизвестиха за разстройства във веригите за доставки.

Дейм Андреа, някогашен бизнес секретар, сподели, че търговците са знаели през 2016 година, че Brexit ще значи овакантяване на единния европейски пазар. „ Няма изненада в това “, сподели тя пред Sky News. Попитана за цветар, който сподели, че в този момент ще има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР