Върховете на прокуратурата, които... не са били толкова разгащени. И

...
Върховете на прокуратурата, които... не са били толкова разгащени. И
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич”: Картите изглеждат свалени, маските сякаш са паднали

Върховете на прокуратурата, които... не са били толкоз разгащени. И един Иван Гешев, който внезапно изгуби почва под краката си. Като в гангстерска война се сипят закани, валят сигнали, притоплят се инспекции и лъсват компромати. Кой на кого „ взе ръка “ до момента и по какъв начин ще приключи раздаването? След дълго безмълвие приказва някогашният апелативен прокурор на София и сегашен юрист Иван Петров.

Малките кметове в огромната община - за едни е майка, за други - мащеха. За сбърканите правила на локалната власт в България, които унищожават опциите за образуване на основните дребни общности. Гостува кметът на регион „ Лозенец “ в София Константин Павлов, който за четири години трансформира телефона си в „ темел “ на своята обществена тактика. Има ли Комитата съответни оферти?

Десетилетно раболепство към Москва и небивала национална измяна. Една история, която би трябвало да се помни, с цел да не се повтаря, разказана в документалния филм „ 16-та република. Предателството на Българска комунистическа партия “. Веднага след премиерата на лентата в студиото на „ Честно казано “ идват съавторът Христо Христов и режисьорът Димитър Коцев-Шошо. Научихме ли се да се пазим от сегашни и бъдещи изменничества?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР