Въпросната вечер, както обикновено, го настанила да спи в леглото

...
Въпросната вечер, както обикновено, го настанила да спи в леглото
Коментари Харесай

Млада Майка Сложи Бебето Си До Нея В Леглото. На Сутринта Осъзна, Че То Повече Няма Да Се Събуди

Въпросната вечер, както нормално, го настанила да спи в леглото му. През нощта бебето се събудило, с цел да яде и тя го завела в стаята си. Събуждайки се в 8 часа сутринта, Аманда Соседо осъзнава, че нещо с детето й не е наред.

„ Събудих се и видях, че както нормално ме прегръщаше – обичаше да го прави. Лицето му обаче бе извънредно неясно, а от ноздрите му течеше нещо “, спомня си Аманда.

„ Първата мисъл бе, че това не може да се случва?! “. Осъзнах, че Бен няма да се разсъни още веднъж. Това бе най-лошия ден през живота ми “, признава тя. Аутопсията обаче демонстрира, че не майката е отговорна за гибелта на детето. През нощта се е случило нещо ненадейно и ужасяващо!

Аутопсията в действителност не посочила никакви признаци на задушаване или задръстване на дихателните пътища. Най-вероятно повода за гибелта на Бен е Синдром на неочакваната гибел на новороденото дете (SIDS). При тази неочаквана гибел на явно крепко дете под 1 година, дишането стопира, а аутопсията не може да установи действителната причина за настъпилата гибел, написа " За дамата ".

Педиатри въпреки всичко поучават децата да спят в настрана креватче, което обаче се намира до леглото на родителя. В него не би трябвало да има възглавници или меки одеала, в които то може да зарови носа си. Добре е тъкмо заради тази причина, да премахнете и всички меки играчки от леглото му.

Към този миг Аманда желае да помогне на всички родители, като популяризира информацията за това по какъв начин би трябвало да спи едно малко бебе: „ Смятам, че е мой дълг да осведомявам и да оказвам помощ на родителите по този въпрос. До гибелта си няма да спра да се запитвам дали детето ми ще бъде ли живо, в случай че не го бях взела в леглото си?
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР