Въпросите са отправени публично в социалната мрежа според явно предпочитания

...
Въпросите са отправени публично в социалната мрежа според явно предпочитания
Коментари Харесай

Активист от протестите с порция неудобни въпроси към Слави Трифонов

Въпросите са отправени обществено в обществената мрежа съгласно очевидно желания от господин Трифонов модел за връзка.

Г-н Трифонов, от името на представляваното от мен Сдружение „ БОЕЦ ”, една от най-активните цивилен антикорупционни организации, насочвам към вас седем въпроса, които жителите считаме за значими.

Срещали ли сте се с Делян Пеевски в хотел „ Берлин ” през декември 2016г., или на друго място и по друго време? Кога, къде и за какво? Срещали ли сте се с Ахмед Доган, по кое време, къде и по какъв мотив?

Продължавате ли да поддържате изказването си след срещата с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров през 2016г.: " С господин основния прокурор сме на доста близки позиции във връзка с това, което се случва в страната... ”?

Какво е отношението ви към сегашния основен прокурор Иван Гешев и споделяте ли убеждението на БОЕЦ, че той е марионетка на мафията и би трябвало да бъде неотложно отхвърлен от заемания пост?



Какво е мнението ви към плана „ Турски поток ”? Както и към съветската енергийна взаимозависимост, в която България е сложена от над 7 десетилетия?

Каква е позицията ви по настояването на БОЕЦ за приемане на Закон за Лустрацията?

Членувате ли в някакъв тип организация, с изключение на Политическа партия Има Такъв Народ – неправителствени организации, масонски ложи, сдружения, фондации и други?

Какво ще извършите, в случай че препоръчаното от вас държавно управление бъде определено без гласовете на Демократична България и ИБГНИ?

Считаме, че поставените от БОЕЦ въпроси съставляват публичен интерес и чакаме вашите точни и изчерпателни отговори в същият обществен формат, както са и заложени.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР