Въпросът за отваряне на вътрешните граници между отделните щати в

...
Въпросът за отваряне на вътрешните граници между отделните щати в
Коментари Харесай

Австралия се колебае дали да отвори пак границите между отделните щати

Въпросът за отваряне на вътрешните граници сред обособените щати в Австралия е тематика на оживени диспути в страната, където мощно спада броят на новите инфектирани с причинителя на Covid-19, съобщи Франс прес.

Редица щати с обща повърхност над три четвърти от големия континент затвориха в края на март границите си за сънародници от други елементи на страната и отхвърлят да ги отворят отново, припомня организацията.

Отделните австралийски райони имат огромни компетенции, както е да вземем за пример в Германия, Съединени американски щати и Индия. В битката с новия ковид те постоянно ползват своя лична политика, пренебрегвайки от време на време директивите на Канбера.

Други страни, доста подвластни от туризма като Гърция и Исландия, се канят още веднъж да отворят порти за задгранични туристи, до момента в който в Австралия се водят полемики дали е време още веднъж да се разрешат пътуванията из страната, отбелязва Агенция Франс Прес.

Настояващите за отваряне на границите настояват, че този тип рестрикции са противоконституционни, вредят на стопанската система и нямат здравно съображение, откакто болните понижават.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР