„Въпросът въобще за корупцията в българското общество много трудно ще

...
„Въпросът въобще за корупцията в българското общество много трудно ще
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Въпросът за корупцията в българското общество много трудно ще се реши

„ Въпросът изобщо за корупцията в българското общество доста мъчно ще се реши, тъй като ние на никакви нива не желаеме да го решим “. Това съобщи Даниел Вълчев, декан на юридическия факултет в Софийския университет в ефира на БТВ.

„ Ако в едни ресторант да вземем за пример вие влезете и никой не ви обърне внимание от сервитьори, то би трябвало да има един салонен шеф, който да ви обърне внимание, в случай че и той не го направи, да има едни шеф, който той да ви обърне внимание. И в случай че никой не ви е обърнал внимание, и тримата би трябвало да бъдат уволнени. Същото е и при тези практики, когато някой е поставил плочки, които след три дни се счупят на тротоарите в София или който и да е различен град. Ние споделяме, че ще желаеме от компанията реализатор, а компанията реализатор, този който е упълномощил, и който управлява, би трябвало да си вървят. Тези равнища на отговорност ние не ги разбираме, всеки е самичък за себе си “, разясни Вълчев.

``Рано или късно механизмът за следствие и промяна на основния прокурор в България ще бъде признат, тъй като не може да има някой, който на никакво съображение да не може да бъде сменен``, добави още той.

``Основната причина за следващ път да отиваме на предварителни избори е, че обществото ни е доста разграничено и хората към този момент даже не знаят за кого да гласуват``, безапелационен беше Вълчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР