Въпросът с аргументите за оставката на тримата министри (Горанов, Караниколов

...
Въпросът с аргументите за оставката на тримата министри (Горанов, Караниколов
Коментари Харесай

Депутат от ДПС отрича и отрича, че партията му задкулисно управлява България

Въпросът с причините за оставката на тримата министри (Горанов, Караниколов и Маринов) би трябвало да бъде отвеян към господин Борисов. Това съобщи пред Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи Халил Летифов.
Според него, изказванието, че тези министри са топлата връзка на ръководството с Движение за права и свободи, е клевета. По думите му пред Нова телевизия, в сложна обстановка за всичко е отговорно Движение за права и свободи. " Няма да ни вкарат в това тресавище, което те сътвориха ", посочи Летифов, който видя обичайната анти-ДПС изразителност.
Като доказателство, че нямало задкулисие, Летифов съобщи, че Движение за права и свободи във всички вотове на съмнение против кабинета гласувало срещу. Той на няколко пъти отхвърли, че Движението ръководи подмолно.
Когато му беше припомнено за многократни изявления и в границите на това ръководство на Движение за права и свободи, че в този момент не било времето за избори, депутатът разяснява отколешната концепция да се прави проект за догонващо икономическо развиване, чиято рамка да се съблюдава, без значение кой е на власт. Идеята в действителност беше стартирана от починалия към този момент някогашен началник на Българска академия на науките Стефан Воденичаров. Той и хора към него (кои са тези хора, припомнете си ТУК) още преди няколко години. Какви бяха детайлностите – припомнете си ТУК! В края на 2018 година де факто същото сподели и Ахмед Доган.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР