Въпросът къде ще прекараме Нова година виси над всички нас

...
Въпросът къде ще прекараме Нова година виси над всички нас
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов взима колосален хонорар

Въпросът къде ще прекараме Нова година виси над всички нас с цялостна мощ. По-предвидливите си вършат проекти и резервации още през септември месец и поради това към този момент ни заливат реклами и оферти за празничния ваучър в края на годината. Едно от най-промотираните оферти е за Ненчо Балабанов. Комикът ще забавлява гостите в хотел покрай Пловдив. 

Кувертите за 3 нощувки варират сред 1815 лв. или 605 лева на нощ, което е най-евтината алтернатива. Най-скъпият вид е 3180 лева или малко над 1000 лв. за вечер, като това е пакет единствено за един човек. За тази цена умерено можеш да празнуваш и почиваш 7 дни в Тайланд, написа " Уикенд ".

Родните тур оператори и притежатели на хотели от време на време напълно се оливат в описанието на 5-звездния разкош и усилват цената на " удоволствието “ да се потопиш в него до колосална сума. В последна сметка, за всеки трен си има пасажери - колкото и да се изненадваме от надутите цени, явно има хора, които да ги платят.

Звездата от " Ол инклузив " ще прибере 10 бона с цел да радостни гостите в хотела. Актьорът сега събира пари за сватбата, която стяга. Очаква до дни комикът да се венчае за обичаната си Катрин Русева. Миналият уикенд хубавицата подвигна моминско празненство с най-хубавите си приятелки и се чака двойката да се врече във честност на до края на септември. Това е втори брак за Ненчо, който има един с преподавателка по музика Ралица, с която са разведени от дълго време. От връзката им комикът има 16-годишен наследник Богомил, който сигурно ще е шафер на татко си на втората женитба.

Катрин е 13 години по-млада от Ненчо, двамата дълго криха връзката си, до момента в който се убедят, че са един за различен. След пътешестване до Дубай през зимата, най-хубавият подражател на Бойко Борисов разгласи, че още веднъж има жена до себе си, която работи като търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании. Ненчо предложи брак на обичаната си преди няколко месец.

" Не съм се чувствал романтик, само че направих нещо доста сантиментално ", призна преди време артистът и показа, че преди предлагането за брак за първи път от години, изпитал театрална тресчица. Пръстенът бил подарен по време на отмора в Гърция, а Катрин до последно не предполагала, че ще го получи.

Балабанов е прочут със слабостта си към красиви дами. Най-дългата му връзка с известна кокона бе тази с певицата Йоана Драгнева. Двамата изкараха няколко години дружно, като се разделиха поради систематичните изневери на артиста. След това плейбоят мина и през леглото на Симона Пейчева, само че не устоя дълго на харчовете й и се разделиха, а гимнастичката си откри надалеч по-заможен мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР