Въпреки засилените мерки за сигурност търновска журналистка се раздели с

...
Въпреки засилените мерки за сигурност търновска журналистка се раздели с
Коментари Харесай

Нагло посегателство срещу българска журналистка в Европарламента

Въпреки засилените ограничения за сигурност търновска журналистка се раздели с палтото си, което изчезна при посещаване в Европарламента. Куриозната преживелица е от предходната седмица по време на аудиенция на търновски публицисти на последната за годината сесия на евродепутатите в Страсбург, написа " Борба ". След привършване на срещата обаче журналистката с изненада открива, че нейното палто липсва и вместо него й е оставено друго, което било по-голям размер. Помолила за подпомагане охранителите, само че за жалост, те не могли да й оказват помощ. Организаторите на семинара незабавно разпратили мейли до всички участници в полемиката с информация за разменените палта. Въпреки това изчезналата дреха по този начин и не се появила. Нямало я и при изгубени движимости.

Репортерката изчакала търпеливо няколко часа дамата, която взела връхната й дреха, да се появи, само че откакто това не се случило, се принудила да облече „ новата” си облага.

Още по-странно се оказала бележката, която намерила в единия от джобовете. Върху салфетка с логото на Екологичен потенциал било изписано на испански „ Трябва да заведа баща Леополд с това палто в Женева, това е най-доброто”. Това я смутило още повече, защото не знаела дали е смешка, съзнателно деяние или нормално комплициране.

„ В първия миг доста се изненадах и не знаех какво да мисля. Но виждам на случилото се като на една занимателна история, която даже и в строго охранявания Европейски парламент може да се случи”, метафизичен споделя търновската журналистка.

Любопитен факт е, че ограниченията за сигурност в европейската институция са извънредно строги и влизането в постройката става единствено с акредитация, която подробно се ревизира от охранителите. Мерките за сигурност са като на летищата и всеки клиент, даже работещите в Европарламента, се ревизира деликатно, в това число и багажът им. А охранители има безусловно на всеки ъгъл.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР