Въпреки всеобщото мнение, както във всичко останало, най-съблазнителните жени могат

...
Въпреки всеобщото мнение, както във всичко останало, най-съблазнителните жени могат
Коментари Харесай

Флиртът им е в кръвта: Трите най-големи съблазнителки, според зодията

Въпреки всеобщото мнение, както във всичко останало, най-съблазнителните дами могат да бъдат разграничени. Каним ви да се запознаете с трите най-желани дами, съгласно знака на Зодиака, под чието въздействие са родени.

Флиртът им е в кръвта! Кои са най-големите съблазнителки, съгласно зодията?

Жената Скорпион – невероятната съблазнителка!

Нежната страна на този знак от небесната карта са остроумни, харизматични, решителни и безгранично съблазнителни. На първо място, те впечатляват мъжете с три безспорни качества, които не може да не им се признаят:

-Загадъчността и непредсказуемостта постоянно притеглят вниманието на мъжете. Тези качества ги притеглят като с магнит.

-Скорпионките са известни със своята пристрастеност и не се опасяват да я показват.

-Артистичност – същински подарък от природата за тези дами и девойки. Качество, с което блестящо се открояват от останалите в моменти на фамилиарност.

Жената Дева – скромната съблазнителка!

Жената от зодия Дева – това е извънредно мистериозна и загадъчна жена. Дори и най-срамежливата, най-скромната Дева може да завърти главата на всеки мъж. Само би трябвало да го изиска. Само един взор или няколко нежни думи и това е – набелязаното сърце е покорено.

Тези дами са известни и се открояват от другите зодии, като същински сърцеразбивачки, неволни или прикрити съблазнителки. Защото самите те, от време на време не жадуват за това. Те просто, по рождение, са получили тези качества.

Жената Близнаци – огнена и палеща съблазнителка!

Жените от зодия Близнаци са също толкоз мистериозни, колкото Девата. Те са слънчеви девойки, от там по природа носят огънят в себе си.

Струва ви се, че познавате тази жена от доста дълго време и можете да предвидите нейното държание. Но в идната секунда осъзнавате, че сте прекомерно надалеч от истината за същинският й темперамент по душа.

Жените Близнаци са мистериозни, оптимистични, радостни, палави, игриви, положителни, откровени и заради това необикновено привлекателни и съблазнителни. Но в това време те са доста рискови, изключително за сензитивните мъже.

Никак не е извънредно, че мъжът Рак и мъжът Риби може да останат с разрушено сърце, след връзка с жена от зодия Близнаци.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР