Въпреки възраженията на близките, по разпореждане на прокуратурата в четвъртък

...
Въпреки възраженията на близките, по разпореждане на прокуратурата в четвъртък
Коментари Харесай

Ексхумираха починалата пред спешното във Враца жена, чакат резултати от аутопсията

Въпреки възраженията на околните, по предписание на прокуратурата в четвъртък сутринта ексхумираха тялото на умрялата в незабавното поделение във Враца Миглена Сиренярска. 43-годишната жена бе заровена във вторник в гробищата на родното си с. Пудрия.

Служители на ангажираната с изпращането на дамата в последния й земен път врачанска погребална организация оказаха подпомагане на специалистите от криминалистичната лаборатория на ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца за ексхумирането на тялото на дамата.

Преди процедурата на мястото дойде следователят Мариела Константинова от регионалната следствена работа, който работи по случая. В наличието на поемните лица, правосъден доктор и полиция тялото на 43-годишната жена бе изровено и изпратено със профилираната кола на врачанската болница за аутопсия.

Очаква се при започване на другата седмица патолозите да бъдат подготвени със своето умозаключение за аргументите, довели до гибелта на Миглена. Тогава се чакат и резултатите от инспекцията на медицинския контрол, осъществена по разпореждане на здравната министърка Асена Сербезова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР