Въпреки уверенията на Кауфланд в официално писмо, адресирано до агенция

...
Въпреки уверенията на Кауфланд в официално писмо, адресирано до агенция
Коментари Харесай

Порой от оплаквания от лошо качество на продуктите и ценови схеми в Кауфланд

Въпреки уверенията на Кауфланд в публично писмо , адресирано до организация КРОСС, че всичко във веригата предстои на непоколебим надзор и правилното и лоялно отношение към потребителите е от първостепенно значение за веригата, наша инспекция откри, че обществените мрежи са затрупани с недоволства, от време на време за брутални отклонения от естествените търговски практики в качеството, количеството и цените на продуктите.

Христо Давидков се оплаква в собствен пост във Facebook от некачествено месо, закупено от клон на Кауфланд в Кюстендил. „ Хора погледнете закупеното от мен месо преди 1час от Кауфланд Кюстендил на какво наподобява при разрязването от вътре излезе това несигурно нещо жълто зелено гнусно „, написа потребителят и ползва фотоси на закупения артикул.





Според мнения на ветеринарни експерти най-вероятно месото е обработвано и инжектирано с незнаен разтвор, с цел да се усъвършенства външния му тип и да се усили тежестта и трайността му.

Georgi Dimitroff сигнализира, че в касовите бонове на Кауфланд няма QR код. „ А единствено да отбележа, че точно поради тази верига накараха цяла България да подменим касовите си апарати! И изнасят всичката пара на открито! Ето това е легална скица за затриване на една страна ", гневи се потребителят.



Друг консуматор се оплаква от разминавания в грамажа на закупената стока. Плащаш 200 грама, получаваш 140 г, написа Яна Табакова на страницата на Кауфланд във Facebook и ползва фотография на продукта.



Вмирисана риба, предлагана на промоция. И най-често срещаната процедура - оповестена цена на промоция, която на касата се оказва друга - естествено по-висока. Това са най-честите недоволства на хората от веригата Кауфланд.



Екипът на КРОСС е изпратил до ръковоството на комерсиалната верига съответни въпроси, които касаят качеството на продуктите и разминаванията в цените, на които към момента чакаме отговори.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР