Въпреки трудностите и подводните камъни по разследването на случая Йосифов“,

...
Въпреки трудностите и подводните камъни по разследването на случая Йосифов“,
Коментари Харесай

Елена научава секретна информация за Денис в „Братя“

Въпреки компликациите и подводните камъни по следствието на случая „ Йосифов “, и нспектор Давидова не се отхвърля да търси истината. Основната версия за гибелта на Калин сочи, че следователят е погубен персонално от Топал по време на съдбовната престрелка сред антимафиотите и групировката на Денис. Бащата на Елена – военачалник Давидов – желае да ѝ даде професионални препоръки, тъй като счита, че може да помогне с дългогодишния си опит в системата. Младата полицайка, обаче, не е съгласна, тъй като държи да се оправи сама със случая. Но една секретна информация, споделена от Давидов за Топал, изцяло ще я изненада. Каква е тайната, която ще научи Елена ?

Ива към този момент е уверена, че първичната концепция на Мая да захванат нов бизнес с компания за разчистване, е брилянтна. Тя си показва, че посредством чиновниците на компанията ще имат достъп до домовете и офисите на клиенти, от които може да набави скъпа информация и даже значими компромати. За да извърши начинанието си тя има потребност от поддръжката на Андреев, само че дали той ще повярва в изгодите от тази активност или непосредствено ще я отхвърли?

Поли към този момент е почнала живота си на чисто и по всичко проличава, че лекуването й в Щатите е довело до позитивен резултат, най-малко за момента. Отказът на Симо да продължат връзката си я натъжава и тя не може да одобри напълно позицията му. Затова взема решение, че ще вземе нещата в свои ръце и ще бъде покрай него, каквото и да й коства това. Готова е даже да си послужи с малко ловкост, с цел да получи каквото желае. Какъв е проектът й и има ли метод да се реализира, ще стане ясно в идващите епизоди на „ Братя “, тази седмица по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте и на „ Братя “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР