Въпреки това краят на романтичното риалити тъне в мистерия Много

...
Въпреки това краят на романтичното риалити тъне в мистерия Много
Коментари Харесай

Какво всъщност се случва на финала на Ергенът

Въпреки това краят на сантименталното риалити тъне в тайнственост

Много фенове губят интерес към излъчвания, за които авансово се знае по какъв начин ще свършат. В последният сезон на “Игри на волята ” да вземем за пример се знаеше, че Иван Рълев ще е победител още от началото му. За новия сезон на “Ергенът ” пък изтече информация, коя го печели, още преди да стартира излъчването му. Според нея, това е Нани – Надежда Вишева.В последната конкуренция тя побеждава Магдалена.

Въпреки това краят на сантименталното риалити тъне в тайнственост.

Причината е, че самият край има две елементи – не е значимо единствено коя ще получи последната роза, само че и дали Алек ще ѝ сервира пръстен или не.Упорито се тиражира, че Ергенът този път ще избяга от избора на дама на сърцето му. Той няма да предложи брак и даже няма да каже това на победителката персонално, а посредством писмо. Това е допустимо най-драматичния край, поради което е и малко подозрителен. Нищо чудно клюката за него да е пусната умишлено от продукцията, с цел да се резервира интригата.

" Ергенът ”3 се разисква интензивно освен във конгреси и в обществените мрежи, само че и от поредност от напоителни подкасти. Участниците в тях постоянно настояват, че знаят сигурно името на победителката.

Доколко може да им се има вяра е обособен въпрос.

В известния “Надкаст ” да вземем за пример се завъртя информация за това, че Магдалена също има дете, както се знае за Нани. За момента обаче това изказване не е доказано по никакъв метод и най-вероятно не е правилно. Правят се спекулации също, че целия сезон на “Ергенът ” е основан на това, че Алек Младенов в действителност си пада по по-зрели дами.

Затова Екатерина, Валерия, Васка и сякаш тайните сестри в действителност нямат късмет. Но това също не е доказано, в случай че въобще има по какъв начин.Така единственото несъмнено нещо е, че да се разбере по какъв начин свършва “Ергенът ”3, ще би трябвало да се изгледа до дъно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР