Въпреки повишаването степента на опасност, националният превозвач предприема тази стъпка

...
Въпреки повишаването степента на опасност, националният превозвач предприема тази стъпка
Коментари Харесай

България праща чартър до Египет frognews.bg

" Въпреки повишението степента на заплаха, националният транспортьор подхваща тази стъпка за гарантиране на безвредното прибиране на туристическите групи от Египет, откакто страната беше наранена от последствията на военния спор в Израел ", показват от самолетната компания. 

 

Новината идва единствено ден откакто чартърният полет на “България еър ” до Израел беше анулиран, откакто в началото бе оповестено, че ще има полет до Тел Авив, с който да се приберат българите, блокирани в Израел. Отмяната на полета наложи изпращането на държавния “Еърбъс ”, който кацна у нас късно нощес. На борда му имаше 96 българи. 

 

Пред Нова телевизия тази заран транспортният министър съобщи, че страната ни е в подготвеност да изпрати и нов аероплан, ако има задоволително искащи да се приберат назад у нас. 

 

Вчера израелското държавно управление прикани жителите на линията Газа да се изтеглят неотложно към южната част на анклава. Бяха дадени 24 часа н цивилните, а Организация на обединените нации и други организации предизвестиха за допустима бежанска рецесия. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР