Въпреки някои подобрения, една важна отправна точка на продължаващите проблеми

...
Въпреки някои подобрения, една важна отправна точка на продължаващите проблеми
Коментари Харесай

Новото приложение TweetDeck скоро ще бъде предлагано ексклузивно за абонатите на Twitter Blue

Въпреки някои усъвършенствания, една значима насочна точка на продължаващите проблеми за Twitter е приложението TweetDeck, което работи за потребителите, стига те да преминат към бета версията. В опит да се оправи непосредствено с тези проблеми, Twitter показа усъвършенствана версия на TweetDeck.

След 30 дни потребителите ще би трябвало да верифицират акаунта си, с цел да употребяват TweetDeck

Новата актуализация към момента се назовава „ TweetDeck Preview “. Потребителите би трябвало интензивно да се включат, с цел да употребяват новата версия посредством достъп до менюто в истинския интерфейс на TweetDeck. След като потребителите превключат към новата версия, те ще върнат достъпа си до главните функционалности на TweetDeck.

Twitter твърди потребителите, че процесът на преход би трябвало да бъде релативно елементарен. Освен това обновената версия за прелиминарен обзор към този момент поддържа изчезнали преди този момент функционалности като Twitter Spaces и анкети.

Въпреки че от Twitter към момента не са оповестили публично отдръпването на остарялата версия на TweetDeck, чиновник на Twitter загатна, че смяната е сигурна, като съобщи, че екипът е в развой на „ мигриране на всички [акаунти] към версията за прелиминарен обзор “.

Според екипа за поддръжка на Twitter, достъпът до функционалността power-user скоро ще бъде стеснен до клиентите на Twitter Blue. От екипа подчертаха, че „ след 30 дни потребителите би трябвало да бъдат верифицирани за достъп до TweetDeck “.

Остава неразбираемо дали тази смяна ще бъде приложена за всички консуматори при започване на август или ще има 30-дневен експериментален интервал, преди потребителите да бъдат подканени да се абонират за новата версия на TweetDeck.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР