Въпреки нестихващите протести в София и вътрешността на страната, изгледът

...
Въпреки нестихващите протести в София и вътрешността на страната, изгледът
Коментари Харесай

Експерт: Едва ли ще имаме служебен кабинет

Въпреки нестихващите митинги в София и вътрешността на страната, изгледът е, че до служебно държавно управление надали ще се стигне, а по-скоро страната ни се е насочила към постоянните избори през идната пролет. Това мнение изрази политологът от „ Тренд “ Димитър Ганев в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов “.

„ Смятам, че разновидността за служебно държавно управление е по-малко евентуалният. По-скоро дейностите на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г приказват за отиване на постоянни избори “, сподели Ганев, като регистрира за голяма политическа неточност, в случай че министър председателят остави властта в ръцете на главния си политически конкурент в лицето на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

„ Евентуален длъжностен кабинет може да потърси реваншизъм и да тръгне на война против някогашното държавно управление, по-грубо казано “, сподели още политологът.

„ Няма никакво подозрение, че акциите на господин Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския в парк „ Росенец “ бяха сполучлив политически инструмент. Това няма по какъв начин да не активизира „ Демократична България “. Но нямам поради партията да стане първа или втора политическа мощ. Осигурено е просто влизане в идващия парламент “, сподели още Ганев по адрес на единствената законна политическа фигура, която левитира към централните фигури на митингите в София.

Областният шеф на София: Ако Борисов инцидентно абдикира, България ще колабира!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР