Въпреки хъса и борбения си дух Цветомира Ванчева стигна до

...
Въпреки хъса и борбения си дух Цветомира Ванчева стигна до
Коментари Харесай

Закуска с Цветомира Ванчева от "Мастършеф"

Въпреки хъса и борбения си дух Цветомира Ванчева стигна до финала на " Мастършеф ", само че остана втора в конкуренцията за най-хубавия хоби-готвач на България.

Ще я запомним като невъзмутима, пряма, решителна, само че и доста сензитивна.

Цветомира Ванчева стигна до финала на „ Мастършеф” България и взе среброто. Като човек, който не обича да губи, Цветомира се надява, че като втора ще завоюва повече в сравнение с като победител.

По-голямата част от времето си прекарва на работното си място.

„ Две седмици след финала съм към момента разчувствана какво ми се случи тъкмо. Задавам си още въпросите за какво не съм аз финалист и се надявам второто място да ми даде триумфи и да се осъществявам в това, което искам”, показа тя.

За нея трите месеца на шоуто са били изпълнени с страсти, запознанства и опция да научи нови техники. „ Научих ужасно доста техники за готвенето, изпитах себе си, какво мога и по какъв начин мога да се преборя с нещата и до какъв брой ми стигат силите.”

Цвети гледа да разнообразява закуската си, а най-любимото й са палачинките, които й припомнят и за детството.

Спомня си съботите и неделите с татко си сестра си, когато са правили палачинки с домашно сладко, което е било негов специалитет. „ От него съм ги научила. Стандартна рецепта, само че направена с обич както ги правеше татко ми за нас -смея да кажа, че всякога ми се получават страхотни. В сместа за палачинките характерното е, че употребявам единствено мляко, не прибавям вода, маслеността на млякото ги прави доста пухкави и нежни, другото е стандартно-брашно, яйца, щипка сол. По-специфичното е домашното сладко от плодове, в тази ситуация от ягоди”, уточни тя.

Животът на Цвети се е трансформирал много след предаването. Решила е да се занимава с кулинария, до момента в който преди шоуто е залагала на правото. „ Тук се намеси ориста, която ми даде тенденция да избера кулинария или право. В момента се развъртвам в кулинарията. Искам оптимално да се отдам на тази сфера и да се развъртвам.”

Решението е взела във финалната фаза на надпреварата - тогава видяла, че има сили и предпочитание да се оправи в това, както и гений.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР