Въпреки голямото желание на мнозина, копнеещи април да донесе със

...
Въпреки голямото желание на мнозина, копнеещи април да донесе със
Коментари Харесай

Атанас Месечков и съпругата му на Малдивите: Три часа разлика, а всичко тук е толкова различно - slava.bg

Въпреки огромното предпочитание на мнозина, копнеещи април да донесе със себе си топло време, по всичко проличава, че това няма да се случи. От няколко дни синоптиците от дребния екран не стопират да предизвестяват, че както през тази, по този начин и през идната седмица се чакат най-вече мрачни дни, съпроводени с превалявания от дъжд. Това обаче напълно не значи, че феновете на високите градуси, на които дефинитивно им е пристигнало до гуша от непрекъснато изменящия се у нас климат, не могат да потърсят жарки страсти на друго място, както в действителност сториха Атанас Месечков и брачната половинка му Кремена.

Вчера един от най-успешните хореографи и танцьори в страната ни стартира да качва в персоналния си Инстаграм поредност от фотоси, показващи, че е решил краткотрайно да обърне тил на сивото всекидневие в София, отдавайки се на слънчева отмора с половинката си. Дестинацията, която двойката е избрала за своя отдих, са прелестните Малдиви, и по-точно хотелския комплекс "Vakkaru ", ситуиран в биосферен резерват под егидата на ЮНЕСКО в атола Бaa.

От изявленията на някогашния участник в предаването "VIP Brother " излиза наяве, че за да се насладят оптимално на ваканцията си, родителите са оставили двамата си наследници вкъщи, осигурявайки си задоволително време един за различен на сантименталното място, където царува постоянно лято, гарантиращо редица горещи прекарвания на своите гости, надалеч от всички грижи и отговорности.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР