Въпреки глобалната здравна криза, която оставя границите в Европа затворени,

...
Въпреки глобалната здравна криза, която оставя границите в Европа затворени,
Коментари Харесай

Кан заедно с Венеция наесен: Варайъти - slava.bg

Въпреки световната здравна рецесия, която оставя границите в Европа затворени, а театрите и огромни събития са неразрешени, в голям брой страни, в това число Франция, филмовият фестивал в Кан отхвърля да хвърли кърпата и продължава да изследва различни разновидности.

Водещата мощ на фестивала, артистичният шеф Тиери Фремо съобщи пред Variety, че Кан желае "да се състои през есента, с цел да способства " за промишлеността и възобновяването на театрално изкуство.

„ Киното и неговите промишлености са застрашени. Ще би трябвало да възстановим, да потвърдим още веднъж смисъла му с сила, единение и взаимност “, споделя Фремо. Шефът на Кан също по този начин разкри, че има непрекъснати полемики с художествения шеф на Венецианския кино фестивал Алберто Барбера по отношение на вероятността „ да създадем нещо дружно “, в случай че Кан бъде анулиран, до момента в който други фестивали също разискват партньорства.

И въпреки че тази година фестивалът може да одобри друга форма, Fremaux съобщи, че комисията ще продължи да гледа подадени филми до началото на юни.

"Както казахме, няма да има виртуален фестивал, тъй като няма да има смисъл, като се има поради какво е филмовият фестивал в Кан.

И няма да има нито по-кратък фестивал, нито един с по-малко раздели.

Ако се организира кино фестивал в Кан, той ще се направи с цялостното потребление на неговите имидж и запаси.
Ако това се случи, това ще значи, че животът е спечелил ", изясни Фремо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР