Въпреки факта, че принц Чарлз стана крал Чарлз III преди

...
Въпреки факта, че принц Чарлз стана крал Чарлз III преди
Коментари Харесай

Крал Чарлз III изруга публично ВИДЕО

Въпреки обстоятелството, че принц Чарлз стана крал Чарлз III преди по-малко от седмица, той към този момент даде да се разбере, че не може да се похвали със спокойствието и сдържаността, присъщи на починалата му майка. Вече два пъти монархът даде воля на страстите си обществено, като и в двата случая това беше обвързвано с писалки, пише People.

И по този начин, на 13 септември кралят, дружно със брачната половинка си Камила, дойдоха в замъка Хилсбъро в Белфаст, Северна Ирландия, само че визитата им беше помрачено от дребен случай.

Правейки запис в книгата на посетителите на замъка Хилсбъро, кралят първо записва неверна дата и по-късно кипна: " Боже, ненавиждам това... Не мога да претърпявам това проклето нещо. Всеки прокълнат път. "

Причината за вълната от страсти беше писалка, изтекла в ръцете на монарха. Подавайки я на жена си, той видя, че ръцете му са мръсни. Кралят и кралицата се пробваха да изтрият мастилото, а Чарлз е очевидно нервозен, до момента в който Камила остава спокойна. След това друга химикалка беше донесена на кралицата консорт, с цел да приключи подписването.

Всичко това се случи единствено няколко дни по-късно, след като Чарлз имаше друг случай. Това се случи на Съвета по присъединение, където направи формалното си оповестяване в държавните жилища на двореца Сейнт Джеймс в Лондон в събота.

Чарлз се качи да подпише Декларацията за присъединение и изглеждаше отчаян, че на дребната масичка, която едвам побираше огромна директория с документи, имаше и подложка за писалки и бутилка с мастило. Той даде знак на асистентите да махнат предметите от масата, само че те просто ги реалокираха от другата страна.

След като документите бяха сложени за по-лесно сключване, Чарлз още веднъж даде знак на асистента да отстрани таблата с писалки от масата, с цел да получи повече място.



След това принц Уилям трябваше да изиска връщането на неговите принадлежности за писане, защото Чарлз взе писалката със себе си.

След краля, прокламацията беше подписана от кралицата Камила, сегашния министър-председател Лиз Тръс и други високопоставени лица, в това число архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР