Въпреки доброто представяне той на няколко пъти даваше несигурни и

...
Въпреки доброто представяне той на няколко пъти даваше несигурни и
Коментари Харесай

Конте заяви амбиции: Можем да се борим с най-добрите тимове в Англия и Европа

Въпреки положителното показване той на няколко пъти даваше несигурни и уклончиви отговори на въпроси дали ще остане за по-дълъг интервал отпред на някогашния отбор на Димитър Бербатов. През това лято “шпорите ” са извънредно дейни на трансферния пазар и към този момент привлякоха цели шест нови попълнения, което очевидно е убедило в сериозните планове на управлението той да бъде подсилен в работата и упоритостите си отпред на тима.
 Тотнъм продължава да търси нови тимове на един куп играчи Тотнъм продължава да търси нови тимове на един куп играчи
“През предишния сезон работихме доста добре, с цел да реализираме мястото в Шампионската лига. В същото време се възползвахме от проблемите в, а три мача преди края на сезона изоставахме на четири точки от. По тази причина би трябвало да надграждаме с играчи, както и тяхното възстановяване. Имаме още доста опция за развиване. Това е млад тим и можем да работим още доста години дружно, с цел да се борим с най-хубавите тимове в и ”, съобщи.

Той има договор до края на идния сезон, само че с алтернатива за удължаването му с още една година. През това лято “шпорите ” привлякоха цели шест нови играчи в лицето на,,, Джед Спенс, Фрейзър Фостър и, а за тях бяха изхарчени над 100 милиона паунда.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР