Въпреки че все още нямаме официално становище по въпроса, все

...
Въпреки че все още нямаме официално становище по въпроса, все
Коментари Харесай

Чарлз се готви за престола

Въпреки че към момента нямаме публично мнение по въпроса, все по-упорито се приказва, че кралица Елизабет Втора ще се отдръпна от престола, когато навърши 95 години . А това е напълно скоро, тъй като рожденият й ден е на 21 април.

Най-вероятният сюжет е синът й принц Чарлз да стане неин регент до гибелта й , след което да се трансформира в легален крал на Англия. И някои дейности, подхванати напоследък, демонстрират, че херцогът на Корнуол към този момент се готви за тази смяна.

От цели 35 години принц Чарлз е наемател на 1000 акра земеделска земя в Глостършир , където живее дружно с Камила Паркър. На тази повърхност той сполучливо разви биоземеделие под марката Home Farm, което му носеше съществени доходи, изключително в последните години.
 Снимка 511695

Сега обаче престолонаследникът се е отказал от концепцията да подписа нов 20-годишен контракт за наем на земеделската земя, тъй като чака в близко бъдеще да стане крал . Затова ще се задоволи единствено с развъждането на био артикули в градината на имението в Сандрингам, предава Express.
 Елизабет Втора, принц Уилям, Кейт Мидълтън и спокойна ли е кралицата за престола
Има ли доверие кралицата на Уилям и Кейт

Какво ще е бъдещето на монархията

Кралски коментатори дефинират това решение на Чарлз като следващия знак, че моментът, който чака цялостен живот, е напълно близо . Е, Елизабет Втора едва ли ще се раздели елементарно с короната, в един миг просто няма да има различен избор - въпреки всичко синът й е към този момент на 72 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР