Въпреки че води преговори с Кубрат Пулев, промоутърът Еди Хърн

...
Въпреки че води преговори с Кубрат Пулев, промоутърът Еди Хърн
Коментари Харесай

Еди Хърн: Уайт веднага ще скочи в битка с Ортис, ако мачът е претендентски

Въпреки че води договаряния с Кубрат Пулев, промоутърът Еди Хърн не изключва концепцията за елиминационен пердах във версия WBC сред неговия боксьор Дилиъан Уайт и Луис Ортис. Наскоро стана ясно, че компанията Epic Sports and Entertainment на българина Иван Гоцев е спечелила търга за претендентски мач за IBF сред Кобрата и британеца, спечелилият от който да спори с Антъни Джошуа за международната купа. Печелившата оферта беше 1 500 111, като Уайт получава единствено 25%, до момента в който за Пулев са останалите 75%.

От boxingscene.com пишат, че щабът на Дилиън Уайт би предпочел той да се бие с Ортис, само че единствено в случай че и този мач е претендентски, а спечелилият получи правото да се изправи против международния първенец в нея Дионтей Уайлдър. Засега обаче той е “вторичен, което значи, че спечелилият от него ще срещне сегашния наложителен кандидат Доминик Бризийл.

Луис Ортис претърпя първото проваляне в кариерата си през март, когато бе спрян в десетия рунд от международния първенец на WBC Дионтей Уайлдън.

" Ако ни се подсигурява, че мач сред двамата ще докара до наложителна отбрана на Дионтей Уайлдър против спечелилия, незабавно скачаме на борба с кубинеца”, съобщи Хърн пред “Скай Спортс”. “Той не се опасява от безусловно никого и е подготвен да се изправи против всеки. Ортис е доста по-труден противник от Пулев, само че огромната борба е тази, която съгласно мен в действителност ще притегли вниманието на хората”, добави мениджърът на Дилиън Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР