Въпреки че вече от почти година не е част от

...
Въпреки че вече от почти година не е част от
Коментари Харесай

Обвиненията на Меган към кралския двор

Въпреки че към този момент от съвсем година не е част от кралския двор, Меган Маркъл продължава да се забърква в кавги , свързани с него. Последният е от тези дни, а мотивът е актът за раждане на сина й Арчи.
 Принц Хари, Меган Маркъл, обществените мрежи и смяната, която желаят да провокират
Промяната, която Хари и Меган желаят

Няма място за взаимни отстъпки

В формалния документ някогашната актриса е вписана не като Рейчъл Мегън, както са първите й две имена, а като " Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс " .

Друго забавно е, че Арчи се роди на 6 май, актът за раждане е публикуван чак на 17 май, а корекцията в името на Маркъл е направена на 5 юни. А в този момент размишляваме какво е провокирало това деяние.
 Снимка 516641

Едната версия е, че брачната половинка на принц Хари го е направила е чест на принцеса Даяна , която също е била записана в актовете за раждане на Уилям и Хари с кралската си купа, а не с рожденото си име. Другата е, че по този начин Меган още веднъж е направила на инат на Кейт, която пък е избрала да впише същинските си имена в формалните документи на трите си деца.

В последния ден на януари пък представител на херцогинята на Съсекс съобщи пред US Weekly, че смяната в имената й е била по волята на кралския двор и това може да се потвърди посредством някои публични документи. И би било " смешно, в случай че не е обидно " да си мислим, че тя е поискала да бъде по този начин обезличена от подобен значим документ.
 Снимка 516650

В акта за раждане обаче има още една забавна детайлност. Като занятие на Меган е записано " Принцеса на Обединеното кралство " . Т.е. тя може публично да не носи тази купа, само че явно това си е по-скоро работна служба. За да има баланс, към цялото име на Хари и купата херцог на Съсекс е добавена и " принц ", предава Vanity Fair.
 Меган Маркъл, компликациите през последната година и коя е била огромната й опора
Без какво не може Меган

На кого разчита, с изключение на на Хари

По последна информация от The Sun обаче, смяната в името на Меган е направена от член на някогашния екип на фамилията , а концепцията е била да подхожда с това в останалите публични документи. Е, явно скоро няма да разберем цялата истината, а играта на имена ще продължи да подклажда напрежението сред кралския двор и отцепниците.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР